‹ Terug

SUPER REGATTA LOTERIJ


Naast de standaard Regatta loterij waarvan de loten €10,00 kosten is er ook deze keer een SUPER REGATTA LOTERIJ. Hiervoor wordt slechts een beperkt aantal loten uitgegeven, wat dus zorgt voor een grote winkans! Elk lot kost € 50,00. U kunt ook kiezen voor een packagedeal: 10 standaardloten inclusief een superlot voor € 140,00. Dat levert u een korting van € 10,00 op. De trekking voor deze SUPERHOOFDPRIJS geschiedt apart van de standaardloterij. De hoofdprijs is een Aqualine 200 opblaasboot met een Mercury buitenboordmoter. Winkelwaarde; €1275,=

Sponsor

Lankhorst Taselaar

Vip arrangement Martin Garrix inclusief Meet & Greet (2 personen)


Martijn Gerard Garritsen, wereldberoemd geworden als DJ Martin Garrix, werd op 14 mei 1996 geboren. Hij won op 16 jarige leeftijd de SLAM!FM DJ Talent of the Year Award. In 2012 maakte hij een remix van "Your Body" van Christina Aguilera. In 2013 brak hij definitief door met zijn eigen solo-uitgave "Animals". Op 17 november 2013 kwam "Animals" binnen op nummer 1 in de Britse hitparade, waarmee Martin de jongste Nederlander werd die ooit op 1 in Groot-Brittannië heeft gestaan. Garrix ontving in maart 2014 een platina plaat in de Verenigde Staten. Hij werkte samen met DJ Tiesto, Matisse & Sadko, Avicii en R&B zanger Usher. Martin Garrix biedt een zinderend en onvergetelijk VIP arrangement aan inclusief Meet & Greet. Je krijgt een kijkje backstage waaronder een spot op het vippodium, een meet & greet met Martin Garrix en last but not least: een fantastisch dancefestijn waarbij je volledig uit je bol gaat op de beats van Martin Garrix.

Sponsor

Martin Garrix

Luchtmacht Arrangement (4 personen)


U wordt met alle bijbehorende egards ontvangen door de Koninklijke Luchtmacht en krijgt een heuse VIP-behandeling. U komt op plaatsen die normaal gesproken voor burgers niet toegankelijk zijn. Een kijkje in de cockpit van een F-16 of SAR-helicopter? Plaats nemen in een heuse flightsimulator? Een topdag waarover u nog lang zult napraten!

Sponsor

de Koninklijke Luchtmacht

Marine Arrangement (12 personen)


De klapper van onze veiling: een stoere mannen- en/of vrouwendag bij de Koninklijke Marine! Het programma wordt in overleg vastgesteld. U kunt kiezen uit verschillende onderdelen, zoals een prachtige rondvaart in de marinehaven, een bezoek aan een fregat, een kijkje in een onderzeeër, et cetera. U krijgt in ieder geval in de mess de wereldberoemde “blauwe hap” aangeboden.

Sponsor

de Koninklijke Marine